SZKOLENIA SPECJALISTYCZNE
Zapraszamy Serdecznie do zgłaszania zapotrzebowania na grupowe Szkolenia Specjalistyczne o następującej tematyce:
1) Produkty Słodowe i Kreowanie Nowości w branży piekarsko-ciastkarskiej;
2) Emulgatory, ich wpływ i możliwości w przemysłowej produkcji ciast Biszkoptowych i Biszkoptowo-Tłuszczowych;
3) Czysta i/lub Krótka Etykieta - produkcja pieczywa i ciastek bez dodatków typu "E";
4) Skuteczne sposoby wydłużania Świeżości i Miękkości w wyrobach piekarsko-ciastkarskich;
5) Ciasto Półfrancuskie i Francuskie - technologia produkcji przemysłowej;
6) Emulgatory do Ciast, Pączków, Pieczywa oraz lodów, kremów i pomad;
7) Pasty Bazowe i Emulgatorowe w Pączkach oraz Półcukierniczych Wyrobach Drożdżowych.
Szkolenia są bezpłatne, trwają 90-120 minut, odbywają się w siedzibie producenta/dystrybutora, składają się z elementów teoretycznych i praktycznych.
POKAZY WYPIEKOWE
Zapraszamy Serdecznie do zgłaszania zapotrzebowania na Pokazy Wypiekowe czyli prezentacje nowych wyrobów piekarsko-ciastkarskich oraz ich praktycznego wdrażania do produkcji.