KREMY i STABILIZATORY:
BAZA KREMU LEKKIEGO (pasta)
STABILIZATOR PRZEMYSŁOWY FORBAKE (do mas serowych, kremów, nadzień, marmolad)
EMULGATORY do CIAST w PAŚCIE:
EMULGATOR do CIAST w paście MONOBAKE – 4BAKE (palmowy)
EMULGATOR do CIAST w paście NON-PALM MONOBAKE – 4BAKE (rzepakowy)
EMULGATOR do CIAST w paście HIBAKE – 4BAKE (palmowy)
EMULGATOR do CIAST w paście NON-PALM HIBAKE – 4BAKE (rzepakowy)
EMULGATOR w paście FUNBAKE -4BAKE
EMULGATOR w paście FATBAKE -4BAKE
BEZGLUTENOWY EMULGATOR w paście FORBAKE GF
EMULGATOR do CIAST w paście SORBIBAKE - 4BAKE (palmowy lub ew. rzepakowy)
EMULGATOR do CIAST w paście NEOBAKE – 4BAKE (babki, palmowy lub ew. rzepakowy)
EMULGATORY do PIECZYWA w PAŚCIE:
ZMIĘKCZAJĄCA PASTA EMULGATOROWA HYPERBAKE – 4BAKE do Pączków i Pieczywa (palmowa)
EMULGATOR ZMIĘKCZAJĄCY w paście ACTIVE-SOFTBAKE do Pączków i Pieczywa (rzepakowy)
EMULGATORY do LODÓW w PAŚCIE:
EMULGATOR do LODÓW w paście ICE-CRAFT
EMULGATORY w PROSZKU:
SOFT4LONG w proszku
EMULGATOR w proszku E471 MONO – 4BAKE
EMULGATOR w proszku E475 – 4BAKE
EMULGATOR w proszku E477 – 4BAKE
EMULGATOR w proszku E481 – 4BAKE