FORBAKE S.A.
PRODUKTY
BIO-ORGANIC i bez ...
NABŁYSZCZANIE
CUKIERNICZE
KARMELE i CIASTA
EMULGATORY
ŚWIEŻOŚĆ
OLEJE SMARUJĄCE
KONSERWANTY
PĄCZKI i PIECZYWO
ZAKWASY SUCHE
SŁODY, EKSTRAKTY
TECHNOLOGIA
RECEPTURY
WIEDZA
WSPARCIE
FILMY
MAKRO - FOTO
EXTRA
AKTUALNOŚCI
TARGI
REKLAMY
CIEKAWOSTKI
FORBAKE S.A.
JAKOŚĆ
NASZA FIRMA
ZAMÓWIENIA
KONTAKT
dla AKCJONARIUSZY
RODO
ENGLISH
COMPANY
PRODUCTS
CONTACT
e-sklep i blog
ŚWIEŻOŚĆ i MIĘKKOŚĆ oraz SŁODKOŚĆ bez CUKRU
SŁODKOŚĆ bez CUKRU, bez "E...":
WEISS SCHNEE SUPER DEKOR PUDER - 4BAKE (cukier dekoracyjny - biały puder, nietopliwy, trwały, "czysta etykieta")
EKSTRAKT z PROSA
SYROP RYŻOWY JASNY
SYROP RYŻOWY CIEMNY
RYŻOWY EKSTRAKT SPROSZKOWANY (reduktor cukru, zamiennik odtł. mleka w proszku, wegański)
OWSIANY FERMENTOWANY EKSTRAKT SPROSZKOWANY ( reduktor cukru, zamiennik odtłuszczonego mleka w proszku, wegański, bezglutenowy)
SYROP DAKTYLOWY CIEMNY - 4BAKE
SYROP KLONOWY JASNY - 4BAKE
SYROP JASNY z AGAWY - 4 BAKE
SYROP CIEMNY z AGAWY - 4 BAKE
SPROSZKOWANY SYROP JASNY z AGAWY - 4 BAKE
WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - CIASTA, bez "E...":
OTRĘBY PRAŻONE PSZENNE ZMIELONE DROBNE - 4BAKE
BŁONNIK PSZENNY 2 mm
MĄKA TRZCINOWA ODCUKRZONA - 4BAKE
MĄKA PSZENNA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTANTA (wodochłonność min. 500%)
MĄKA OWSIANA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTA (wodochłonność min. 500%)
WZMACNIACZ MIĘKKOŚCI CAKE-ENZIMA ("czysta etykieta")
WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - CIASTA:
VANILLA CFE 9000 - 4BAKE ; LEMON CFE 9000 - 4BAKE
EMULGATOR w paście MONOBAKE – 4BAKE
EMULGATOR do LODÓW w paście ICE-CRAFT
SOFT4LONG w proszku
SOFT4LONG NON-PALM w proszku
WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - PIECZYWO, bez "E...":
OTRĘBY PRAŻONE PSZENNE ZMIELONE DROBNE - 4BAKE
BŁONNIK PSZENNY 2 mm
PŁATKI ZIEMNIACZANE 100% CLEAN LABEL - 4BAKE
WZMACNIACZ MIĘKKOŚCI ENZIMA ("czysta etykieta") – 4BAKE
MĄKA PSZENNA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTANTA (wodochłonność min. 500%)
MĄKA ŻYTNIA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTA (wodochłonność min. 500%)
MĄKA OWSIANA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTA (wodochłonność min. 500%)
MĄKA JECZMIENNA 100% ZŻELATYNIZOWANA INSTA (wodochłonność min. 500%)
MĄKA ZARODKOWO-SŁODOWA PĘCZNIEJĄCA - 4BAKE (wodochłonność ok. 200-300%)
SŁÓD LITEWSKI ORYGINAL PSZENNY PĘCZNIEJĄCY
SŁÓD EXTRAWHEAT PSZENNY PĘCZNIEJĄCY
SŁÓD EXTRARYE ŻYTNI PĘCZNIEJĄCY
SŁÓD STARMALT JĘCZMIENNY BIAŁY AKTYWNY
FERMENTUJĄCA PODMŁODA PSZENNA z ENZYMAMI w proszku (25 TTA)
WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - PIECZYWO:
SOFT-PASTA 4BAKE do PĄCZKÓW i Pieczywa (łatwa produkcja, długa miękkość i świeżość)
ZMIĘKCZAJĄCA PASTA EMULGATOROWA HYPERBAKE – 4BAKE do Pączków i Pieczywa (palmowa)
ZMIĘKCZAJĄCA PASTA EMULGATOROWA SOFTBAKE - do Pączków i Pieczywa (palmowa)
EMULGATOR ZMIĘKCZAJĄCY w paście ACTIVE-SOFTBAKE do Pączków i Pieczywa (rzepakowy)
SOFT4LONG w proszku
SOFT4LONG NON-PALM w proszku