WSPARCIE


 

SZKOLENIA SPECJALISTYCZNE

 

Zapraszamy Serdecznie do zgłaszania zapotrzebowania na grupowe Szkolenia Specjalistyczne o następującej tematyce:


1) Produkty Słodowe i Kreowanie Nowości w branży piekarsko-ciastkarskiej;

2) Emulgatory, ich wpływ i możliwości w przemysłowej produkcji ciast Biszkoptowych i Biszkoptowo-Tłuszczowych;

3) Czysta i/lub Krótka Etykieta - produkcja pieczywa i ciastek bez dodatków typu "E";

4) Skuteczne sposoby wydłużania Świeżości i Miękkości w wyrobach piekarsko-ciastkarskich;

5) Masy Cukrowe, Marcepanowe i Percepanowe - praktyczna demonstracja możliwości, zalet i ograniczeń;

6) Ciasto Półfrancuskie i Francuskie - technologia produkcji przemysłowej;

7) Emulgatory do Ciast, Pączków, Pieczywa oraz lodów, kremów i pomad;

8) Pasty Bazowe i Emulgatorowe w Pączkach oraz Półcukierniczych Wyrobach Drożdżowych.


Szkolenia są bezpłatne, trwają 90-120 minut, odbywają się w siedzibie producenta/dystrybutora, składają się z elementów teoretycznych i praktycznych.


 

POKAZY WYPIEKOWE

 

Zapraszamy Serdecznie do zgłaszania zapotrzebowania na Pokazy Wypiekowe czyli prezentacje nowych wyrobów piekarsko-ciastkarskich oraz ich praktycznego wdrażania do produkcji.


Pokazy są bezpłatne, trwają od kilku do kilkunastu godzin, odbywają się w siedzibie producenta/dystrybutora.


 

DORADZTWO TECHNOLOGICZNE

 

Zapraszamy Serdecznie do zgłaszania problemów związanych z szeroko rozumianą "produkcją" piekarsko-cukierniczą. Przedstawione problemy zostaną przeanalizowane przez naszych fachowców i w większości przypadków rozwiązane w sposób satysfakcjonujący dla klienta.


Doradztwo jest bezpłatne i obejmuje również wyjazdowe działania praktyczne.