KONSERWANTY i REGULATORY


REGULATOR AKRYLOAMIDU w CIASTACH i PIECZYWIE:

AKRYLAMID KONTROLER - 4BAKE 


KONSERWANTY POWIERZCHNIOWE do CIAST i PIECZYWA:

NEUTRAL TOP BEZALKOHOLOWY – 4BAKE

KONSERWANT POWIERZCHNIOWY SMAKOWY – 4BAKE (słodki, wanilia, masło)


NATURALNE KONSERWANTY WEWNĘTRZNE do CIAST, bez "E...":

KONSERWANT NATURALNY ANTI-MICROB (płyn, "czysta i krótka etykieta" - bez "E", do pieczywa i ciast)

KONSERWANT NATURALNY ORGANIX – 4BAKE (płyn, bez "E", do ciast i pieczywa)


KONSERWANTY WEWNĘTRZNE do CIAST:

VANILLA CFE 9000 - 4BAKE

LEMON CFE 9000 - 4BAKE

CYTRYNA CFE 2000 – 4BAKE

MASŁO CFE 2000  4BAKE

WANILIA CFE 2000 – 4BAKE

MIGDAŁ CFE 2000 – 4BAKE


NATURALNE KONSERWANTY WEWNĘTRZNE do PIECZYWA, bez "E...":

KONSERWANT NATURALNY ANTI-MICROB (płyn, "czysta i krótka etykieta" - bez "E", do pieczywa i ciast)

ZAKWAS KONSERWUJĄCY - 4BAKE (proszek, bez "E", do pieczywa)

KONSERWANT NATURALNY ORGANIX – 4BAKE (płyn, bez "E", do ciast i pieczywa) 

MĄKA KONSERWUJĄCA PSZENNA 0,5-4% - 4BAKE (proszek, bez "E", do pieczywa)

MĄKA KONSERWUJĄCA RYŻOWA 0,5-2% - 4BAKE (proszek, bez "E", do pieczywa)

MĄKA KONSERWUJĄCA PSZENNA 0,4-1% - 4BAKE (proszek, bez "E", do pieczywa)