AGAR, KAKAO, MLECZNE i JAJECZNE w proszku



AGAR:

AGAR 850-900

AGAR 1000



KAKAO:

KAKAO ALKALIZOWANE 10-12% GERKENS GT78



CZARNY KOLOR:

WĘGIEL ROŚLINNY AKTYWNY w proszku



BIAŁKO w proszku:

BIAŁKO (albumina jaja) SZYBKO-UBIJALNE WYSOKO-PIENISTE w PROSZKU

BIAŁKO (jaja, WOLNY WYBIEG) WYSOKO-PIENISTE w PROSZKU

BIAŁKO (jaja) NISKO-PIENISTE EKONOMICZNE w PROSZKU

BIAŁKO WYSOKO-PIENISTE EKONOMICZNE (z białka jaj) w PROSZKU

BIAŁKO (mleka) SZYBKO-UBIJALNE WYSOKO-PIENISTE w PROSZKU 



JOGURTY, MAŚLANKA, MASŁO, MLEKO, LAKTOZA, KAZEINA (w proszku):

WPC 80 - Koncentrat Białek Serwatki 

JOGURT KWAŚNY w proszku  - 4BAKE (pH 4,0 - 4,3)

JOGURT SŁODKI w proszku - 4BAKE (pH 5,5 - 5,9)

JOGURT MILD ŁAGODNY w proszku - 4BAKE

JOGURT ŁAGODNY EXTRA w proszku - 4BAKE

JOGURT ŁAGODNY w proszku - 4BAKE

JOGURT KREMOWY w proszku - 4BAKE

KEFIR w proszku

MAŚLANKA w proszku

MASŁO W PROSZKU 90% - 4BAKE

KWAŚNE MLEKO w proszku

MLEKO ŁAGODNE-KREMOWE PEŁNE w proszku



SERY i SERKI (w proszku):

SER TWAROŻEK ODTŁUSZCZONY w proszku

SER MASCARPONE w proszku (z oryginalnego włoskiego sera Mascarpone)

SEREK SKYR w proszku

SER ŚWIEŻY odtłuszczony w proszku




ŚMIETANY (w proszku):

ŚMIETANA ŁAGODNA w proszku

ŚMIETANA KWAŚNA w proszku

ŚMIETANA TŁUSTA w proszku