ŚWIEŻOŚĆ i MIĘKKOŚĆ oraz SŁODKOŚĆ bez CUKRU 


SŁODKOŚĆ bez CUKRU, bez "E...":

WEISS SCHNEE SUPER DEKOR PUDER - 4BAKE (cukier dekoracyjny - biały puder, nietopliwy, trwały, "czysta etykieta")

EKSTRAKT z PROSA

SYROP RYŻOWY JASNY

SYROP RYŻOWY CIEMNY

SYROP DAKTYLOWY CIEMNY - 4BAKE

SYROP KLONOWY JASNY - 4BAKE

SYROP JASNY z AGAWY - 4 BAKE

SYROP CIEMNY z AGAWY - 4 BAKE

SPROSZKOWANY SYROP JASNY z AGAWY - 4 BAKE


WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - CIASTA, bez "E...":

MĄKA TRZCINOWA ODCUKRZONA - 4BAKE

MĄKA PSZENNA PĘCZNIEJĄCO-ŻELUJĄCA - 4BAKE (wodochłonność min. 500%)


WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - CIASTA:

VANILLA CFE 9000 - 4BAKE ; LEMON CFE 9000 - 4BAKE

EMULGATOR w paście MONOBAKE – 4BAKE

EMULGATOR do LODÓW w paście ICE-CRAFT

MĄKA TRZCINOWA ODCUKRZONA - 4BAKE

MĄKA PSZENNA PĘCZNIEJĄCO-ŻELUJĄCA - 4BAKE (wodochłonność min. 500%)


WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - PIECZYWO, bez "E...":

WZMACNIACZ MIĘKKOŚCI ENZIMA ("czysta etykieta") – 4BAKE

MĄKA PSZENNA PĘCZNIEJĄCO-ŻELUJĄCA - 4BAKE (wodochłonność min. 500%)

MĄKA ŻYTNIA PĘCZNIEJĄCO-ŻELUJĄCA - 4BAKE (wodochłonność min. 500%)

MĄKA ZARODKOWO-SŁODOWA PĘCZNIEJĄCA - 4BAKE (wodochłonność ok. 200-300%)

SŁÓD LITEWSKI ORYGINAL PSZENNY PĘCZNIEJĄCY

SŁÓD EXTRAWHEAT PSZENNY PĘCZNIEJĄCY

SŁÓD EXTRARYE ŻYTNI PĘCZNIEJĄCY

SŁÓD STARMALT JĘCZMIENNY BIAŁY AKTYWNY

PABLO - POLEPSZACZ 0,5% do PIECZYWA - 4BAKE (długa miękkość i świeżość)

POLEPSZACZ NATURALNY 2% z ZAKWASEM COMPLEX FERMENTUJĄCA PODMŁODA PSZENNA z ENZYMAMI w proszku (25 TTA)
 

WZMACNIACZE ŚWIEŻOŚCI i MIĘKKOŚCI - PIECZYWO:

PABLO - POLEPSZACZ 0,5% do PIECZYWA - 4BAKE (długa miękkość i świeżość)

SOFT-PASTA 4BAKE do PĄCZKÓW i Pieczywa (łatwa produkcja, długa miękkość i świeżość)

ZMIĘKCZAJĄCA PASTA EMULGATOROWA HYPERBAKE – 4BAKE do Pączków i Pieczywa (palmowa)

EMULGATOR ZMIĘKCZAJĄCY w paście ACTIVE-SOFTBAKE do Pączków i Pieczywa (rzepakowy)